jueves, 8 de enero de 2009

¿ Cuando se darán cuenta que el fútbol base necesita medios, que mas tiene que pasar

Mor un cadet mentre entrenava
Era jugador del CE L'Hospitalet
La tragèdia ha visitat a les darreres hores els camps catalans de futbol. Un jugador cadet que pertanyia al futbol base del Centre d'Esports L'Hospitalet va morir dilluns passat durant la sessió d'entrenament del seu equip. Malgrat que no s'han volgut facilitar més dades al voltant d'aquest fet, fonts consultades per aquesta Redacció han apuntat que l'episodi ha estat semblant al que es va viure al seu moment amb el futbolista del Sevilla Antonio Puerta i que de ben segur recordareu.
A manca de conèixer públicament més detalls sobre aquest fet luctuós -i, especialment, de quan familiars i companys retran el darrer adéu a aquest futbolista-, el que ja es coneix és que la directiva del CE L'Hospitalet, amb el seu president Miguel García al capdavant i també amb el suport del seu president del futbol base, Antonio Castellano, ha demanat a la Federació Catalana de Futbol que siguin ajornats tots els partits de l'equip de la Feixa Llarga previstos per aquest cap de setmana, en senyal de dol per aquesta tràgica notícia.
Des de la Redacció de FutbolCatalunya.com transmetem el nostre més sentit condol als familiars del jove futbolista i a tots els integrants de l'entitat hospitalenca. Reposi En Pau.
N. de la R.: Novetats a la web de 'Futbolcatalunya.com' per part del usuari 'seguidorhospi'
L'Hospi de dol El club ha decidit suspendre tota activitat pel proper cap de setmana Un jugador de l'equip cadet C de L'Hospi ha mort aquest matí després de perdre el coneixement ahir en del decurs de l'entrenament. El jugador, José Durán, va ser traslladat en ambulància en estat greu a l'Hospital de Sant Joan de Deu, on ha mort a primera hora d'aquest matí. El defalliment podria ser degut a una arrítmia cardíaca sobtada, però no hi haurà cap certesa fins que se li practiqui l'autòpsia. El president Miguel García assistia a Màlaga a una trobada de futbol base com a representant de la federació catalana de futbol i malgrat que va intentar tornar ahir mateix a L'Hospitalet, no ha aconseguit vol fins avui. El club ha decidit suspendre tota l'activitat pel proper cap de setmana en senyal de dol, i cap dels seus equips disputarà partits, inclòs el primer equip. El jove jugador mort s'havia incorporat a l'Hospi a principis de 2007 procedent del Prat, on hi residia.

No hay comentarios: